BARTON developments / asset management initieert en begeleidt voor haar opdrachtgevers een groot aantal projecten met een (voorlopig) vertrouwelijk karakter. Onderstaand overzicht van actuele projecten is daarom niet uitputtend.

Jumbo Ouderkerk aan de Amstel

Aan het Sluisplein is de grootste supermarkt van Ouderkerk a/d Amstel gelegen. Echter deze Jumbo Supermarkt is te klein geworden. In opdracht van Jumbo Supermarkten en in samenspraak met de eigenaren van de winkels heeft BARTON developments / asset management een uitbreidingsplan ontwikkeld waarbij ook het parkeren wordt geoptimaliseerd.

WC de Klop te Utrecht

Wijkwinkelcentrum de Klop is het boodschappencentrum van de wijk Utrecht Overvecht Noord-west. In een samenwerking met supermarkt Lidl en eigenaren AJ Investments en Staalbankiers (nu Rubens Capital) heeft BARTON developments / asset management de Lidl supermarkt fors kunnen uitbreiden en is de leegstand teruggedrongen.

De Oranjerie in Apeldoorn

Het grootste overdekte winkelcentrum van Apeldoorn is de in het hart van het centrum van Apeldoorn gelegen Oranjerie. Ingeklemd tussen de hoofdwinkelstraten de Hoofdstraat en de Mariastraat vormt de Oranjerie in 2 lagen een overzichtelijk winkelcircuit. Na meer dan 20 jaar is de Oranjerie aan een nieuwe fase in haar bestaan toe. BARTON developments / asset management herontwikkelt i.s.m. Delta Projectontwikkeling en i.o.v Aberdeen Standard de Oranjerie tot een modern en attractief winkelcentrum.

Diversen

Vanuit de expertise commercieel vastgoed en in het bijzonder winkelvastgoed wordt BARTON developments / asset management voor uiteenlopende vraagstukken benaderd. Zo heeft BARTON developments / asset management i.o.v. Eindhoven 365 de VVV-vestiging naast Station Eindhoven herontwikkeld tot een modern servicecentrum inclusief een horeca-vestiging. Voor Volker Wessels en Delta Projectontwikkeling heeft BARTON developments / asset management een bijdrage geleverd aan het winnen van de prijsvraag voor het Cultureel kluster aan het Spuikwartier in Den Haag door het commercieel programma (woningen, winkels en een hotel) te ontwikkelen. Op het vlak van assetmanagement heeft BARTON developments / asset management voor haar vaste relaties de nodige aan- en verkoopadviezen en huurders- en managementanalyses opgesteld.