Profiel

BARTON developments / asset management is een onafhankelijke organisatie op het gebied van (her)ontwikkeling en asset management van vastgoed. Onze specialiteit is het revitaliseren van winkelcentra. Omzetgroei voor de winkelier, overzichtelijk en kwalitatief aanbod voor de consument en een langjarig rendement voor de eigenaar staan daarbij centraal.

Werkwijze

Pragmatische aanpak
Innovatief en creatief
Haalbaar proces en eindproduct
Fit for the future
Rendementsverbetering voor alle partijen

U kunt BARTON developments / asset management inzetten bij projecten waar u oplossend vermogen, resultaatgericht opereren en/of capaciteit nodig acht. U kunt ons inhuren voor een onderdeel van of een geheel project. Desgewenst koppelen wij onze beloning aan uw resultaat.

Lees meer over de expertise van BARTON developments / asset management 

Elevate real estate

In 2018 is Barton Developments een samenwerking aangegaan met Real XL. Onder de naam Elevate real estate richten wij ons op asset management voor commercieel vastgoed. Zie hiervoor meer info : https://elevate-re.nl 

RICS

Bart is sinds 2013 lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). RICS is een internationale ledenorganisatie van vastgoedprofessionals. RICS heeft circa 120.000 professionals in de vastgoedsector in meer dan 100 landen als lid. In Nederland heeft RICS op dit moment 950 leden op allerlei sleutelposities in het professionele vastgoed.